Laboratoriumonderzoeken

Betrouwbaar Laboratoriumonderzoek in samenwerking met laboratoria in Nederland en rest van Europa.

Ter ondersteuning van een diagnose of voor preventieve doeleinden bieden wij diverse mogelijkheden voor laboratoriumonderzoek. Wij werken samen met diverse betrouwbare en gerenommeerde laboratoria in Nederland en Europa, zie onderstaand, en met de reguliere Star SHL prikposten.

U kunt bijvoorbeeld denken aan:
– Bloedonderzoek, volbloed naar hormonen, HB, ijzer, ontstekingen etc.
– Ontlastingsonderzoek  naar o.a. darmflora, ontstekingen, schimmels, voedsel intoleranties, parasieten.
– DNA test, gaat uw leven lang mee en uw genen zijn de brug naar uw gezondheid.
– Onderzoek naar voedsel intoleranties (IgG, IgG4) en allergieën (IgE) in bloed.
– Onderzoek naar voedingstekorten en disbalans door middel van een vingerprik.
– Onderzoek in speeksel naar verstoring in de balans van cortisol en/of vrouwelijke/mannelijke hormonen, of enzymen tekorten.
– Onderzoek in urine naar stofwisselingsproblematiek; status van bijv. jodium, aminozuren, ketogenen, metabolieten van hormonen.

Neem voor meer informatie, mogelijkheden en prijzen contact met ons op, of bestel direct in de webwinkel.

– Star SHL
– BIOVIS Diagnostik
– Hessels+Grob
– Pro Health
– Mijn labtest DNA testen i.c.m. bloed

Onderzoeken

Er zijn vele mogelijkheden tot nader onderzoek van de cliënten in deze praktijk. Uiteraard vraagt u eerst de uitslagen van uw eerdere onderzoeken op via uw huisarts en of specialist, dit om het verloop in te zien, om geen zaken dubbel of onnodig te meten, en om met een nauwer orthomoleculair protocol uw waarden te bekijken.

Vervolgens bespreken we welke stappen het beste te gaan zetten, waar mogelijk rekening te houden met uw zorgvergoedingen. Vaak starten we met een bloedprikformulier bij StarSHL; net als uw huisarts. Ook op de praktijk zelf kunnen wij direct uw bloed bekijken of meten om zo een eerste inschatting te kunnen maken. Mochten we een specifieke test, bij betrouwbare laboratoria nodig achten, dan ontvangt u daarvoor een verwijsbrief of de benodigde materialen om bij een lokale prikpost of thuis het benodigde materiaal af te laten nemen.

Zie hier s.v.p. voor tarieven of bestel direct in de webwinkel.