Gezonder Beter Detox

Bestel direct in de webwinkel het pakket wat bij jou past

Al jaren bewezen effectief om nog lekkerder in je vel te zitten! Om maar eens wat voordelen te noemen: fitter, minder ziek, gemiddeld 3 kilo gewichtsverlies, veel meer energie, een scherpere geest, een positieve gemoedstoestand en zichtbare huidverbetering.

* UITVERKOCHT * 

Het Gezonder Beter Detox pakket is volledig en verantwoord samengesteld volgens klinische Psychologie-Neurologie, Immunologie en orthomoleculaire onderzoeken. Samengesteld met biologische, vegetarische ingrediënten; lactose en glutenvrij. Het pakket bevat op maat gedoseerde en uitgebalanceerde supplementen, kruiden, theeën, huidverzorging, voetzorg, tandpasta, darmherstelkuur, magnesium en nog veel meer. Dit met als doel om zo effectief en snel mogelijk gifstoffen los te maken, te binden en af te voeren. Uiteraard met een uitgebreid advies over ontgiften, ketose, heerlijke recepten, ademhalingsoefeningen en een duidelijke uitleg over het gebruik en de werking.

Het pakket vraagt in tijd een paar dagen om “af te bouwen”; de pretox, 3 dagen om te detoxen en een paar dagen om je lichaam weer meer belastbaar te maken. Je blijft 2-3 keer per dag lekker en voldoende eten en de aanvullende bestanddelen uit het pakket doen systematisch het werk. Je blijft fit, krijgt geen diarree en geen hoofdpijn; dat is ook nooit de bedoeling bij ontgiften! Uiteraard staan we tot je beschikking tijdens je detox. * UITVERKOCHT * 

Heb je nog vragen over het SPORTVASTEN, DE VEGANFLEX  of het detox, of afslankpakket of wil je starten neem dan contact op info@gezonderbeter.nl of telefonisch via 06 – 11 73 39 37.

Tevreden detox-cliënten:

Geen bullshit, wél een hoop…

Fijn te merken én te weten dat dit pakket wetenschappelijk is samengesteld en geen rare fratsen bevat of doet!

Zo goed te doen, gewoon thuis, makkie vergeleken met het fitte resultaat.

Mijn huid werd eerst erger, zelfs blaasjes, maar sindsdien nooit meer een koortlip gehad en geen pukkel meer te zien!

We zijn er weer blij mee. Wat een energie!

We zijn weer aan het opbouwen. Ik vond/vind het fantastisch, een heerlijke schoonmaak.

Ik voel me verfrist, opgeladen en vol nieuwe energie. Echt een oplader.
Ik doe graag een volgende ronde weer mee.

Alles was zo duidelijk op papier en in de doos dat alles mee viel.
Terwijl ik gisteren helemaal suf op de bank lag met de spanning op de leverdrank voor het slapen gaan. Was dat totaal niet vies, heb
heerlijk geslapen. Bijzonder goed! De klysma is ook voor iedereen een aanrader. Waar ik allemaal best wel tegenop zag, was het nergens voor nodig. Raad het iedereen aan, sta al heel de middag met veel energie te swingen door het huis.

Mijn eczeem weg!

Ik werd zwanger direct na deze kuur, toeval? Kán, maar na mijn bevalling doe ik m meteen weer!

Zo die lever van mij is er blij mee, ongelooflijk wat er uit me kwam.

Die detox van haar heeft wel gewerkt zeg! Ze was in 2 weken gewoon een heel ander mens.

Mijn partner vond het ook helemaal tof, die was echt meteen 2,5 kilo kwijt en ik nu al 2 kilo eraf en 200% procent energie erbij.

Totaal 3 kilo kwijt en ik voel me zo opgeruimd.

Hele prettige kuur, dank je.

Dat ene spul is echt vies, maar ik sta er zelf versteld van! Zelfs mijn partner stond vanochtend met z’n mond open te kijken.