Gezonder Beter Detox

Eenvoudig thuis, onderbouwd en bewezen, praktisch en met zorg je lichaam ontgiften met het Gezonder Beter Detoxpakket.

Al jaren bewezen effectief om nog lekkerder in je vel te zitten! Om maar eens wat voordelen te noemen: gemiddeld 3 kilo gewichtsverlies, veel meer energie, een scherpere geest, een positieve gemoedstoestand en zichtbare huidverbetering. Lees de reacties van tevreden cliënten onderaan.

Het Gezonder Beter orthomoleculaire Detox pakket is volledig en verantwoord samengesteld met biologische, vegetarische ingrediënten; tevens lactose en glutenvrij. Het pakket bevat  op maat gedoseerde en uitgebalanceerde supplementen, oliën, badzout, kruiden, theeën en nog veel meer. Dit met als doel om zo effectief en snel mogelijk gifstoffen los te maken, te binden en af te voeren. Uiteraard met een uitgebreid advies over ontgiften, heerlijke recepten, ademhalingsoefeningen en een duidelijke uitleg over het gebruik en de werking.

Het pakket vraagt in tijd een kleine week om “af te bouwen”, 3 dagen om te detoxen en een kleine week om je lichaam weer meer belastbaar te maken. Je blijft fit, krijgt geen diarree en geen hoofdpijn; dat is ook nooit de bedoeling bij ontgiften! Je blijft lekker eten, de bestanddelen uit het pakket doen het werk. Het nieuwste pakket van 2018 is aangepast aan de nieuwste informatie m.b.t. methyleringsverbetering en ontgifting!

Het pakket kost 98  euro en afhankelijk van je zorgverzekering, krijg je hier een deel van vergoed. Vraag de praktijk om meer informatie over vergoedingen.

Het Detoxpakket kun je afhalen, maar uiteraard kan het pakket ook worden thuisbezorgd: kosten 9 euro.

Heb je nog vragen over het Gezonder Beter Detoxpakket, of wil je starten, neem dan contact op per e-mail info@gezonderbeter.nl of telefonisch via 06 – 11 73 39 37.

Tevreden detox-cliënten:

We zijn weer aan het opbouwen. Ik vond/vind het fantastisch, een heerlijke schoonmaak.

Ik voel me verfrist, opgeladen en vol nieuwe energie. Echt een oplader.
Ik doe graag een volgende ronde weer mee.

Alles was zo duidelijk op papier en in de doos dat alles mee viel.
Terwijl ik gisteren helemaal suf op de bank lag met de spanning op de
leverdrank voor het slapen gaan. Was dat totaal niet vies, heb
heerlijk geslapen. Bijzonder goed! De klysma is ook voor iedereen een
aanrader. Waar ik allemaal best wel tegenop zag, was het nergens voor
nodig. Raad het iedereen aan, sta al heel de middag met veel energie
te swingen door het huis.

Mijn eczeem weg!

Zo die lever van mij is er blij mee, ongelooflijk wat er uit me kwam.

Die Detox van Dagmar heeft wel gewerkt zeg! Ze was in 2 weken gewoon een heel ander mens.

Mijn partner vond het ook helemaal tof, die was echt meteen 2,5 kilo kwijt en ik nu al 2 kilo eraf en 200% procent energie erbij.

Totaal 3 kilo kwijt en ik voel me zo opgeruimd.

Hele prettige kuur, dank je.

Dat ene spul is echt vies, maar ik sta er zelf versteld van! Zelfs mijn partner stond vanochtend met z’n mond open te kijken.