Gezonder Beter Detoxpakket HERFSTAANBIEDING € 100

Eenvoudig thuis, onderbouwd en bewezen, praktisch en met zorg je lichaam ontgiften met het Gezonder Beter Detoxpakket. Deze 2019 editie extra ondersteuning voor het immuunsysteem. Clienten keren jaarlijks terug voor hun jaarlijkse schoonmaak!

Al jaren bewezen effectief om nog lekkerder in je vel te zitten! Om maar eens wat voordelen te noemen: fitter!, minder ziek, gemiddeld 3 kilo gewichtsverlies, veel meer energie, een scherpere geest, een positieve gemoedstoestand en zichtbare huidverbetering. Lees de reacties van tevreden cliënten onderaan.

Het Gezonder Beter orthomoleculaire Detox pakket is volledig en verantwoord samengesteld volgens klinische Psychologie-Neurologie en Immunologie onderzoeken, en samengesteld met biologische, vegetarische ingrediënten; lactose en glutenvrij. Het pakket bevat op maat gedoseerde en uitgebalanceerde supplementen, oliën, badzout, kruiden, theeën en nog veel meer. Dit met als doel om zo effectief en snel mogelijk gifstoffen los te maken, te binden en af te voeren. Uiteraard met een uitgebreid advies over ontgiften, heerlijke recepten, ademhalingsoefeningen en een duidelijke uitleg over het gebruik en de werking. De 2019 versie heeft een sterke focus op het immuunsysteem.

Het pakket vraagt in tijd een kleine week om “af te bouwen”, 3 dagen om te detoxen en een kleine week om je lichaam weer meer belastbaar te maken. Je blijft lekker eten 2-3 keer per dag en de aanvullende bestanddelen uit het pakket doen systematisch het werk. Je blijft fit, krijgt geen diarree en geen hoofdpijn; dat is ook nooit de bedoeling bij ontgiften! Uiteraard staan we  tot je beschikking tijdens je detox.

Het pakket kost nu 100 euro.  MET GRATIS GROTE FLES RESIUM T.W.V. 30€, zolang voorraad strekt ! Vraag de praktijk om meer informatie over vergoedingen. In de winter detoxen we niet, verkrijgbaar tot 31 oktober en vanaf 21 maart.

Het Detoxpakket kun je op afspraak afhalen, maar uiteraard kan het pakket ook worden thuisbezorgd: kosten 10 euro.

Heb je nog vragen over het Gezonder Beter Detoxpakket, of wil je NU starten neem dan contact op OF BESTEL per e-mail info@gezonderbeter.nl of telefonisch via 06 – 11 73 39 37.

Tevreden detox-cliënten:

Zo goed te doen, gewoon thuis, makkie vergeleken met het fitte resultaat.

Mijn huid werd eerst erger, zelfs blaasjes, maar sindsdien nooit meer een koortlip gehad en geen pukkel meer te zien!

We zijn er weer blij mee. Wat een energie!

We zijn weer aan het opbouwen. Ik vond/vind het fantastisch, een heerlijke schoonmaak.

Ik voel me verfrist, opgeladen en vol nieuwe energie. Echt een oplader.
Ik doe graag een volgende ronde weer mee.

Alles was zo duidelijk op papier en in de doos dat alles mee viel.
Terwijl ik gisteren helemaal suf op de bank lag met de spanning op de leverdrank voor het slapen gaan. Was dat totaal niet vies, heb
heerlijk geslapen. Bijzonder goed! De klysma is ook voor iedereen een aanrader. Waar ik allemaal best wel tegenop zag, was het nergens voor nodig. Raad het iedereen aan, sta al heel de middag met veel energie te swingen door het huis.

Mijn eczeem weg!

Ik werd zwanger direct na deze kuur, toeval? Kán, maar na mijn bevalling doe ik m meteen weer!

Zo die lever van mij is er blij mee, ongelooflijk wat er uit me kwam.

Die detox van haar heeft wel gewerkt zeg! Ze was in 2 weken gewoon een heel ander mens.

Mijn partner vond het ook helemaal tof, die was echt meteen 2,5 kilo kwijt en ik nu al 2 kilo eraf en 200% procent energie erbij.

Totaal 3 kilo kwijt en ik voel me zo opgeruimd.

Hele prettige kuur, dank je.

Dat ene spul is echt vies, maar ik sta er zelf versteld van! Zelfs mijn partner stond vanochtend met z’n mond open te kijken.