Laboratorium onderzoeken

Betrouwbaar laboratoriumonderzoek in Nederland

Ter ondersteuning van een diagnose of voor preventieve doeleinden bieden wij diverse mogelijkheden voor laboratoriumonderzoek. Wij werken samen met diverse betrouwbare en gerenommeerde laboratoria in Nederland en Europa, zie onderstaand, en met de reguliere huisarts prikposten.

Bloedonderzoek in volbloed naar o.a. hormonen, HB, ijzer, ontstekingen.
Ontlastingsonderzoek naar o.a. darmflora, ontstekingen, schimmels, voedsel intoleranties, parasieten.
DNA profiel test, gaat uw leven lang mee en uw genen zijn de brug naar uw gezondheid.
Onderzoek naar voedsel intoleranties (IgG, IgG4) en allergieën (IgE) in bloed.
Onderzoek naar voedingstekorten.
Onderzoek in speeksel naar verstoring in vrouwelijke/mannelijke hormonen of enzymen tekorten.
Onderzoek in urine naar stofwisselingsproblematiek; status van bijv. jodium, aminozuren, ketogenen, metabolieten van hormonen.
Vaginaal microbioom onderzoek.

Neem voor meer informatie, mogelijkheden en prijzen contact met ons op 

– Star SHL
– BIOVIS Diagnostik
– Hessels+Grob
– Mijn labtest DNA testen i.c.m. bloed

I-Gene 

Onderzoeken

Er zijn vele mogelijkheden tot nader onderzoek van de cliënten in deze praktijk. Uiteraard vraagt u eerst de uitslagen van uw eerdere onderzoeken op via uw huisarts en of specialist, dit om het verloop in te zien, om geen zaken dubbel of onnodig te meten, en om met een nauwer orthomoleculair protocol uw waarden te bekijken.

Vervolgens bespreken we welke stappen het beste te gaan zetten, waar mogelijk rekening te houden met uw zorgvergoedingen. Vaak starten we met een bloedprikformulier bij StarSHL; net als uw huisarts. Ook op de praktijk zelf kunnen wij direct uw bloed bekijken of meten om zo een eerste inschatting te kunnen maken. Mochten we een specifieke test, bij betrouwbare laboratoria nodig achten, dan ontvangt u daarvoor een verwijsbrief of de benodigde materialen om bij een lokale prikpost of thuis het benodigde materiaal af te laten nemen.

“Weten vraagt meer dan meten ”